Alapi hipp-hopp csoport

2018-09-21 11:22:48

Alapi hipp-hopp csoport

 

 

 

 

ALAPOS TÁNCOKTATÁS

(Hetente kétszer tartanak próbát a „művházban”)

ALAP Még nincs egyéves az alapi Infinity Dance tánccsoport, az ifjú tagok mégis több fellépésen túl vannak már, s igazi közösségként működnek.

A tegnap késő délutáni táncpróbán nyolcan jelentek meg a művelődési házban (fiúk és lányok vegyesen), hogy Kiss Roberta táncoktató vezénylésével újabb koreográfiát tanuljanak meg. Többen is szoktak lenni – fogadott Roberta -, sokan sérülés miatt nem tudtak eljönni a mostani alkalomra. Sebaj, új tagok is bármikor csatlakozhatnak hozzájuk az év folyamán, a lényeg: a jelentkező fiatalabb meglegyen a hipp-hopp műfaj és a tánc iránti szeretet. Ebben újonnan a negyedik osztályos Nati kóstolt bele.

    A zömében általános iskolás lurkók ( elsőtől nyolcadik osztályig) lelkesen állták a „kiképzést”, a gyors ütemekre sorra igyekeztek lekövetni Roberta mozdulatait, ha nem sikerült egy-egy lépés, a tánctanár ismét készségtelenül megmutatta azt. Nem maradt él a nyújtás – a lábak még a falra is felkerültek! -,az alapos szemrevételezés érdekében cserélődtek a sorok, a próba legvégén pedig párosával is bemutatták a táncosok az órán tanultakat. A csaknem egyórás alkalmat székfoglaló játék, zenés-táncos „vetélkedő” és számtalan fáradt, de lelkes mosoly zárta.