KRÉTA e-ügyintézés

Tisztelt Szülők!

2019 áprilisában már választhatják gyermekük általános iskolai beiratkozásakor az online ügyintézés lehetőségét, amelynek során az adatokat a KRÉTA rendszer felületén vagy a https://eugyintezes.e-kreta.hu weboldalon történő regisztráció után, a beiratkozáshoz szükséges adatlapokat a szülők már előzetesen otthonról is online kitölthetik. Az online jelentkezést követően az intézményben már csak a szükséges igazolásokat kell bemutatni, ami sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé teszi az adminisztrációt

Az általános iskolába történő beiratkozás időpontja:

2019. április 11. (csütörtök) 8:00 – 19:00 óra között

2019. április 12. (péntek) 8:00 – 19:00 óra között

Ebben az időpontban a szülőnek meg kell jelennie a választott intézményben, és bemutatni a gyermek születési anyakönyvi kivonatát, személyi igazolványát, lakcím kártyáját és TAJ kártyáját, valamint az iskolába lépéshez szükséges fejlettséget igazoló tanúsítványt is. (ÓVODAI SZAKVÉLEMÉNY) Az óvodai szakvéleményt abban az esetben is le kell adni a körzetes iskolában, ha a gyermek további óvodai nevelés alatt marad.

 

 

 

Tisztelt Szülők!

2019 áprilisától már választhatják gyermekük általános iskolai ügyeivel kapcsolatosan az online ügyintézés lehetőségét,

amelynek során az adatokat a KRÉTA rendszer felületén az e-Ügyintézés menüpontban (már regisztrált felhasználóink),

vagy a https://eugyintezes.e-kreta.hu weboldalon történő regisztrációt követően a szülők már otthonról is online kitölthetik intézményünk felé kérelmeiket.

További tájékoztatót az alábbi linken kaphatnak:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17760714

 

Utoljára módosítva: 2020-04-06 20:18:06